Bij Kleermaker Dordrecht kunt u verschillende cursussen volgen. Beginners en gevorderden zijn hier welkom. Tijdens de open naailessen kunnen cursisten de eerste stappen op de naaimachine zetten maar zijn ook ervarene naaisters welkom. De lessen zijn individueel

De cursussen patroon tekenen zijn voor de gevorderde cursisten, die uitgekeken zijn op de patroonbladen en willen leren hoe je je eigen ontwerpen omzet in een passend patroon.

Blijf automatisch op de hoogte en meldt u aan voor de nieuwsbrief.

Wanneer

Kosten

Open naailes iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag Vanaf € 15,- per les (2 uur)
Workshop Tittex or Binder 9 oktober 2021 € 50,- inclusief materiaal
Cursus rokpatroon 16 en 23 oktober 2021 € 75,-
Cursus broekpatroon 6 en 13 november 2021 € 75,-
Cursus jas of mantelpatroon 27 november, 4 en 11 december 2021 € 100,-

Heeft u behoefte aan privéles , omdat u een bepaald kneepje van het vak nu eens goed onder de knie te krijgen? Bijvoorbeeld mouwen of een blinde rits inzetten. Het is mogelijk om per uur privelessen bij mij te boeken. U kunt dan werken op een Juki DX5, een Bernina 1008 of een Texi industriemachine. Ook kunt u gebruik maken van de overlockmachine.
Neem contact op als u privélessen wilt boeken. U kunt mij bellen op 06-22471072 of schrijven op info@kleermaker-dordrecht.nl.

Het is ook mogelijk om een naaicursus cadeau te doen. Via dit formulier kunt u een cadeaubon bestellen.

Als u op zoek bent naar een lerares voor een workshop bij u thuis, of wilt u eens een bedrijfsuitje organiseren, of misschien een babyshower of vrijgezellenfeest, ook dit behoord tot de mogelijkheden die Kleermaker Dordrecht kan bieden. Neem u graag contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.