Ik ben Linda Eilers en ik ben sinds 2004 kleermaker. In Utrecht heb ik in 2004 mijn eerste bedrijf opgezet voor maatkleding en naaicursussen. In 2006 ben ik naar Berlijn verhuisd en heb daar het eerste naaicafe geopend, het Linkle Stitch ´n Bitch Nähcafe. Dit was een behoorlijk succes, onder aan de pagina kunt u een paar krantenknipsels zien uit die tijd. En hier ook een grappig filmpje uit die tijd.

Door mijn werk als kleermaker, ben ik in de wereld van de naaimachines beland en heb voor de firma Juki gewerkt. Juki is de grootste producent van industriele naaimachines uit Japan. Ik deed voor dit merk de promotie op beurzen en bij handelaren in Duitsland. Ook heb ik meerdere keren opgetreden bij OhNäh, een internetserie over zelfmaakmode, die in Duitsland zeer populair is.
Hier kunt u de uitzending over het upcyclen van oude spijkerbroeken bekijken:

Sinds begin 2019 woon ik weer in Dordrecht, de stad waar ik ben opgegroeid en ben ik weer aan de slag als kleermaker en geef ik door heel Nederland naailessen. Voor het programma van mijn naailessen, kunt u hier klikken. En als U vragen heeft over maatkleding, textiele projecten of andere zaken, schroom niet om contact met mij op te nemen, en dan ga ik voor u aan de slag. U kunt mij bellen op 06-22471072 of schrijven op info@kleermaker-dordrecht.nl.