Open naailes

In de individuele naailessen bij Kleermaker Dordrecht leert u kleding maken voor uzelf en voor uw kinderen. Heeft u nog nooit achter de naaimachine gezeten maar wilt u het nu leren? Dan bent u hier aan het goede adres.

Heeft u al veel ervaring maar heeft u af en toe toch nog vragen, wilt u bijvoorbeeld weten hoe een blinde rits ingezet wordt. Of de voering van een jasje wordt geknipt? Ook dan bent u van harte welkom in de lessen.

De lessen zijn individueel, iedereen werkt aan eigen project op eigen niveau. De groepen zijn klein, maximaal 5 tot 6 personen en alle benodigdheden zijn in het atelier aanwezig. Er zijn meerdere naai- en lockmachines maar als u graag wilt leren werken met uw eigen machine, dan kunt u deze graag meenemen. Parkeren kan direct voor de deur.

U neemt zelf stof en fournituren mee, en eventueel ook een patroon. Mocht u nog geen patroon hebben, dan zijn er tijdschriften in het atelier die u kunt gebruiken. Voor beginners is het goed om een patroon in overleg met mij te kiezen, zodat het project niet te moeilijk is.

Kosten

€60,- voor vier lessen. U komt dan elke week naar een vaste groep. Als u geen tijd heeft voor een vaste groep maar wel regelmatig een naailes wilt volgen, dan kunt u een strippenkaart kopen. Deze kost €175,- voor 10 lessen en u kunt vrij kiezen tussen de groepen.

Tijden

Dinsdag 19.30-21.30
Woensdag 14.00-16.00 19.30-21.30
Donderdag 9.30-11.30 14.00-16.00 19.30-21.30
Vrijdag 14.00-16.00

Als u zich wilt aanmelden voor de naailes, kan dit via dit formulier

Heeft u nog vragen? U kunt u mij altijd een mailtje sturen of contact opnemen via het contactformulier.

Het is ook mogelijk om een naaicursus cadeau te doen. Via dit formulier kunt u een cadeaubon bestellen.

Als u op zoek bent naar een lerares voor een workshop bij u thuis, of wilt u eens een bedrijfsuitje organiseren, of misschien een babyshower of vrijgezellenfeest, ook dit behoord tot de mogelijkheden die Kleermaker Dordrecht kan bieden. Neem u graag contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.